Lazulniii:DDD

2012. március 4., vasárnap

RedBull.: 335Ml Original


Hmmm de rég írtam... na mindegy ma vettem a boltokban egy 335Ml-es RedBull-t... A doboza a szép fényes redbull logós.. a kibontó pöcökön:) a redbull logo látható nagyon faja.. Az illata szinte semmilyen ilyen "koffein" féle, az íze nem a legfinomabb tuttifrutti olyan mintha nagyon kevés cukor lenne benne mert nem édes...DE EZ AZ A ENERGIA ITAL AMITŐL TÉNYLEG FELPÖRÖGSZ..., pontosabban szárnyakat kapsz:P

2012. február 6., hétfő

Hamarosan!:)

Most így egy ideig nem írok csak talán szombaton madd energy drinkről vagy a Gilroy 500ml-esről:D!!! Ezek után 5 féle rockstar-t fogok tesztelni nektek!:)

2012. február 3., péntek

Monster.: Khaos



Hellosztok! Ma érkezett meg a Khaos Monsterem, előszőr is vegyük hogy a juice családba tartozik szóval olyasmi mint a ripper....Olyan volt mintha répát szopnék, ha értitek :) mármint az íze ilyen répás volt mint a rippernek csak finomabb... azért többre számítottam de ígyis elment...:D
A doboza ugye mint a rippernek csak khaos felirattal és narancs sárga monster logóval... csak sajna nem amerikai és emiatt a kibontó pöcökje :) nem olyam mint egy amcsi monsteré....
De elég kellemes volt meginni főleg ebben a hidegben...:D na ennyit tudok mondani róla majd jön a guava rockstar is:DDD
(Ha szeretnél rendelni, akkor keresd facebookon Rockstar & Monster Energy Drink névre halgató oldalt vagy facebookon "AtTesz Pallagi"-t)

(Majd jön a Rockstar guava is:D )

2012. február 2., csütörtök

Hell.: New Generation

A New Generation... Sajnos már nem forgalmazzák mint azt tudjátok az előző cikkből, de még nincs késve semmi mert szinte mindenhol lehet még kapni!:)
A doboz az átlagos Hell-es mintával New Generation logóval ellátva az oldalán! Nem tudom ti hogy vagytok de nekem fontos a fogása egy italnak (mint a 335ml-es Hell-nek hamarosan!) Illata nem nagyon érezhető de íze az tökéletes bár kicsi cukor nem ártana bele, de mindegy ezzel is beérjük!:) Az íze nem az átlagos energia italos mármint tutti-fruttis hanem sajátos !!! Nos erről csak ennyit tudok mondani, meg még annyit hogy megéri megvenni !!!

Hell.: Apple Strong

A Hell Apple ! Ugye ez már a Strong névre hallgató 250ml-es kiszerelésben kapható ! Ez is árban ugyan annyi mint a többi 250ml-es Hell! Kezdjük a dobozával.: Fekete színű dobozban és ezen is rajta van a gyümölcs Helles logója az Apple !:) Fogásra nagyon sima kissé csúszós, de kellemes érintésű !
Az illata a Red Grape-től ellentétben erős és kellemes ! Amikor először kóstoltam nemvolt kellemes, a +20%-os (az átlagos energia italokban 32mg koffein van ebben pedig 38,4)koffeintől, keserkés volt tőle, de mivel az első nap megtetszett a 3-adik doboznál már nagyon jó volt az íze ! Egyébként olyan mint egy almalé feltúrbózva koffeinnel és szénsavval!
Nos hát ennyi ha láttok egy boltban ilyet, feltétlen vegyetek!:)

Hell.: Red Grape New Generation

Először is jöjjön a Red Grape (New generation) !
A doboza nagyon szép fehér színű Red grape logóval elvan látva... az alján a szétfröccsent szőlő vagy akármilyen gyümölcs...
A kibontásnál az emberek töbsége szeretnek beleszagolni a kibontandó italba ételbe !:) Nos mint én! Meg is tettem de nem ütött nagyot azt hittem kicsit töményebb lesz és emiatt azt gondoltam hogy nem lesz annyira ízletes!
Első kortyra kicsit víz íze volt de több korty után érezni lehetett a szőlőt... Eléggé finom sőt kellemes íze volt és ezek az új összetevők is dobtak mindegyik Hellen sokan azt mondják a régi jobb! Másik azt mondják a New Generation a legjobb ! Kinek mi !:)
A színe ahogyan kiöntöttem piros, meg is lepődtem mert a legtöbb energia italnak sárgás átlátszó!:)

Minden rendben van ezzel az itókával, csak miután megittál egyet jól érzed magad, egyszer csak büfögsz akár egyet is vissza jön az íze és kissé olyan az-az íz mint a hányásé ! De ez ne hogy vissza fogjon hogy vegyél nagyon is megéri az árát !

Jah és ha még érdekel a new generation gyorsan keressétek meg a boltokban mert már nem forgalmazzák !Amit kb. 170-190 Ft-os áron megtalálsz a boltokban!!!

Drink tests coming soon!!!

Nemsokára (talán holnap) elkezdem tesztelni régóta kedvelt energia italjaimat vagyis írni róla meg úgy gondoltam hogy üdítőket is :) holnap ha szerencsém lesz akkor ezeket tudom majd tesztelni.:
  1. Hell Red Grape (New Generation and Strong)
  2. Burn
  3. Monster Khaos
  4. Rockstar original (guava)
  5. Hell original (New Generation and Strong)
  6. Hell Apple (Strong)
Képekkel információkkal !:) Jövőhéten pedig folytatlyuk a többivel aztmár előre megtudom mondani hogy jövőhét szombaton ezeket fogom.:
  1. Gilroy original (500ml)
  2. Madd Energy (500ml)
  3. Monster original (500ml)
És majd a többi hamarosan!!!